fbpx

Biologische behandelingen

Wil jij meer weten over de biologische behandelmethodes bij de beste tandarts van Rotterdam? Ja natuurlijk! Je bent van harte welkom bij Dante Tanden.

Biologische behandelingen
bij Dante Tanden

Een biologische integrale behandelmethode? Ja, dat doen wij! Dat houdt in dat we liever zorgen dat je mond gezond is, dan dat we gaan boren of tanden trekken. Deze wetenschappelijke onderbouwde methode is een vast onderdeel van onze behandeling. We werken met de beste biologische producten.  

  • Geen metaal in de kronen  
  • Wij vermijden kwik in de vullingen  
  • Geen amalgaam  
  • Veilige verdoving met een CE-keurmerk  

 

Fluoride en de kids 

Natuurlijk respecteren we jouw keuze als je geen fluoride wilt voor je kinderen. Daarom werken de kindertandartsen bij Dante Tanden met een alternatief programma voor ouders die ervoor kiezen om geen fluoride toe te laten passen bij hun kinderen. In de meeste gevallen betekent dit een kleine aanpassing van de voeding en vaker naar de preventie assistente voor het onschadelijke maken van de biofilm: de tandplak en de bacteriën in de mond. Zo houden we samen de mond gezond! 

Kies je er toch voor fluoride toe te laten passen? Onze kindertandartsen gebruiken alleen plaatselijke fluoride (druppels) op de plek waar het echt nodig is. Zo krijgt je kind geen onnodige hoeveelheid fluoride binnen. 

Kies ook voor de biologische behandelingen!

Ben je ook een voorstander van biologische producten en wil je liever niets anders? Dat kan! Bel ons snel om te ontdekken of de biologische en integrale behandelmethode iets voor jou is!