fbpx

Biologische behandelingen

Wil jij meer weten over de biologische behandelmethodes bij de beste tandarts van Rotterdam? Ja natuurlijk! Je bent van harte welkom bij Dante Tanden.

Biologische behandelingen
bij Dante Tanden

Een biologische integrale behandelmethode? Ja, dat doen wij! Al onze behandelingen zijn gericht op het behoud van natuurlijke aanwezige, gezonde elementen en weefsels in de mond en het lichaam zo min mogelijk te belasten met (chirurgische) ingrepen. 

 

Wat doen we nog meer?

  • Wij verwerken geen metaal in de kronen  
  • Wij vermijden uiteraard kwik/amalgaam in de vullingen  
  • We werken met veilige verdoving met een CE-keurmerk  
  • Wij werken holistisch en bieden o.a. begeleiding op het gebied van voeding en mondgezondheid

 

Fluoride en de kids 

Natuurlijk respecteren we jouw keuze als je geen fluoride wilt voor je kinderen. Daarom werken de kindertandartsen bij Dante Tanden met een alternatief programma voor ouders die ervoor kiezen om geen fluoride toe te laten passen bij hun kinderen. In de meeste gevallen betekent dit wat aanpassing van de voeding en vaker naar de preventie assistente voor het onschadelijke maken van de biofilm: de tandplak en de bacteriën in de mond. Zo houden we samen de mond gezond! 

Kies je er toch voor fluoride toe te laten passen? Onze kindertandartsen gebruiken alleen plaatselijke fluoride (druppels) op de plek waar het echt nodig is. Zo krijgt je kind geen onnodige hoeveelheid fluoride binnen. 

Kies ook voor de biologische behandelingen!

Ben je ook een voorstander van een biologische behandelmethode en wil je liever niets anders? Dat kan! Bel ons snel om te ontdekken of de biologische en integrale behandelmethode iets voor jou is!