fbpx

Dieetzorg en kinderdiëtist

Wil jij advies over voeding en dieet bij de leukste tandarts van Rotterdam? Ja natuurlijk! Je bent van harte welkom bij de diëtist van Dante Tanden.

Dieetzorg bij
Dante Tanden

Zowel volwassenen als kinderen zijn welkom bij onze gespecialiseerde (kinder)diëtist. Je kan terecht met een specifieke vraag over kindervoeding, of bijvoorbeeld wanneer je hulp nodig hebt bij het behalen van een gezond gewicht of leefstijl.

Maar ook met vragen over voeding en mondgezondheid of met een (andere) doorverwijzing van je huisarts we helpen je verder.  

Kies ook voor dieetzorg!

Wil je ook weten weten hoe de diëtiste een goede aanvulling kan zijn op jouw leefstijl? Maak een afspraak, dan bespreken we wat op uw situatie van toepassing is.

Kinderdiëtist bij
Dante Tanden

Omdat veel problemen in de mond een verband hebben met voeding, is dit bij ons een standaard onderdeel van de preventiebehandeling.

Onze kindertandartsen werken met de Gewoon gaaf methode waar we super resultaten mee behalen: 70% minder gaatjes bij kinderen! Als je kind langs komt voor een preventieafspraak dan krijgt hij/zij een duo-behandeling, waarbij we het advies over voeding meenemen. Eten moet leuk en gezellig zijn maar ook gezond. Wij werken met een kinderdiëtist die gespecialiseerd is in voeding en mondgezondheid. Dit is uniek in Nederland!  

Geef ook je kind een super smile!

Wil je weten wat onze kindertandartsen voor jouw kindje kunnen betekenen? Maak dan een afspraak en we nemen alle mogelijkheden met je door.