fbpx

Intake en
second opinion

Wil jij je mond laten verzorgen door de leukste tandarts van Rotterdam? Ja natuurlijk! Je bent van harte welkom bij Dante Tanden.

Intake bij
Dante Tanden

Bij Dante Tanden gaat de intake net even wat anders. We nemen ruim de tijd om kennis met je te maken en onze werkwijze uit te leggen. We willen graag weten waar we jou blij mee kunnen maken. Ook nemen we je algemene gezondheid door omdat veel problemen invloed op je mondgezondheid hebben.

Na een mondonderzoek worden er röntgenfoto’s gemaakt. De röntgenfoto’s en de tandheelkundige gegevens kan je ook meenemen van je oude tandarts. Als de foto’s van de vorige tandarts niet langer dan zes maanden geleden gemaakt zijn heb je kans dat we deze niet opnieuw tijdens de intake hoeven te maken. Na het onderzoek bespreken we met je hoe gezond je mond is. Mocht het heel complex zijn, dan plannen we een tweede afspraak in. Tijdens de intake worden er geen behandelingen gedaan. Heb je acute klachten? Maak dan een afspraak met de spoedlijn.  

 

Het is ook mogelijk om je alleen in te schrijven voor bijvoorbeeld de mondhygiënist, kindertandarts of de CEREC keramische kronen. Je kan dan gewoon je eigen tandarts behouden voor de algemene controles.  

Kies ook voor die super smile!

Ontdek het gevoel van een fris gebit en stuur ons meteen een mail of plan een bel-afspraak in!

Second opinion
bij Dante Tanden

Heb je behoefte aan een second opinion? Onze specialisten kijken met een frisse blik naar je klachten en het voorgestelde behandelplan. Dit kan eventueel kosten voor een onnodige behandeling voorkomen.

Je kunt het beste een second opinion laten uitvoeren als je twijfelt of je huidige tandarts een juist behandelplan heeft opgesteld. Wij zorgen dat je zelf een mening kunt vormen over het behandelplan. Als wij de tweede beoordeling doen, dan ben je altijd vrij om bij je eigen tandarts toch de behandeling te starten.

Het aanvragen van een second opinion is niet kosteloos, bekijk hier de tarieven.

Twee zien meer dan één!

Twijfel je over het advies van je huidige tandarts of specialist? Geen probleem! Wij geven een objectief advies zodat je met een super smile de deur uitloopt!