fbpx

Zwanger
naar de tandarts

Je bent in verwachting maar wil je ook je mond laten verzorgen door de leukste tandarts van Rotterdam? Ja natuurlijk! Je bent van harte welkom bij Dante Tanden.

Zwanger naar
Dante Tanden

Ben je in verwachting? Gefeliciteerd!

Vertel het ons zo snel mogelijk, want met een speciale tandvleesscreening kunnen wij je vertellen of je door de hormonen last hebt van zwangerschapsgingivitis. Dat is een vorm van tandvleesontsteking, die de kans op complicaties tijdens je zwangerschap en of je bevalling vergroot. Door speciale behandelingen bij de mondhygiëniste en/of preventie assistente kunnen we je door deze bijzondere fase van je leven, wat mondzorg betreft, goed begeleiden. Met de ultrasone behandeling, een apparaat wat snel tandsteen en tandplak verwijderd zorgen we voor een extra snelle behandeling.

We maken gebruik van biologische producten en zelfs onze verdoving is geschikt voor zwangere vrouwen! 

Een gezond en schoon gebit, ook tijdens je zwangerschap?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij kunnen een tandvleesscreening doen om jouw zwangerschapsperiode zorgeloos te verlopen. 

Jouw kleintje voor het eerst op afspraak bij Dante Tanden

Wij zien de kleintjes graag vanaf de eerste tandjes bij onze kindertandarts. Zo kunnen we vanaf jonge leeftijd gebitsproblemen voorkomen.

Gewoon Gaaf toch?!

Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij kunnen een tandvleesscreening doen om jouw zwangerschapsperiode zorgeloos te verlopen.