fbpx

Kindertandarts

Wil jij ook jouw kind een super smile geven? Ja natuurlijk! Je bent van harte welkom bij Dante Tanden.

Kindertandarts bij
Dante Tanden

Dante Tanden is een echte familiepraktijk, waar kinderen een speciale plek innemen. Wij hebben niet voor niets de leukste kindertandartsen van Rotterdam. We maken van elk bezoek een feestje!  

 

Naar de tandarts gaan begint al op hele jonge leeftijd. Bij het eerste doorbrekende tandje, willen we graag al dat het kindje langskomt in de praktijk. Zo kan het kindje alvast wennen om naar de tandarts te gaan en voorkom je angst. En ook heel belangrijk, we kunnen de mond meteen van het begin goed in de gaten houden. Dit voorkomt problemen op langer termijn!  

 

Onze kindertandartsen werken volgens de Gewoon gaaf methode, zodat elk kind met zijn of haar ouders van jongs af aan leert goed voor het gebit te zorgen. Met trots kunnen wij zeggen: onze preventieve behandelmethode zorgt voor 70% minder gaatjes bij kinderen! Uniek is dat we verder kijken dan alleen het gebit, ook voeding en ondersteuning van ouders daarbij vinden wij belangrijk. Want wat stop je in je mond en hoe vaak per dag? Wat gebeurt er allemaal met het eten en drinken in je mond? Ook dat heeft veel te maken met de gezondheid van je mond. We leren de kinderen er tijdens de behandelingen alles over. 

Kies ook voor gewoon gaaf!

Wij zorgen voor het optimale superhelden gevoel bij onze kleine cliënten. Wil jouw zoon of dochter dat ook? Bezoek dan de praktijk het dichtste bij jouw huis.

Speciale fluoride gel
voor kinderen

Bij ons zijn kwijlbekers en vieze fluoride happen verleden tijd. Wat maakt de kindertandartsen van Dante Tanden dan zo speciaal? Wij gebruiken een veilige fluoride die een unieke samenstelling heeft, waardoor we vaak met alleen druppels werken op de plek waar het echt nodig is. Zo krijgt je kind geen onnodige hoeveelheid fluoride binnen.  

Natuurlijk respecteren we jouw keuze als je geen fluoride wilt voor je kinderen. We hebben ook een alternatief programma voor ouders die ervoor kiezen om geen fluoride toe te laten passen bij hun kinderen. In de meeste gevallen betekent dit een kleine aanpassing van de voeding en vaker naar de preventie assistente voor het onschadelijke maken van de biofilm. Dit is de tandplak en de bacteriën in de mond. Zo houden we samen de mond gezond! 

Kies ook voor gewoon gaaf!